Hobi baru..

Sunday, July 31, 2011



aku baru je beli gitar ni. minggu lepas kot.
sebelum ni, aku main pakai gitar kawan aku je. haha.
baru start menjinak dengan instrument ni walaupun dah lama aku ngidam nak main.
*erk ngidam ke?  haha
tapi walaubagaimanapun, aku dah boleh main beberapa chord.
even now im trying to learn to play tab.
pluck je aku belom mahir. susah jgk.
asyik kena practice je tp diri ini insan yg malas hahahaha
tp before this, aku dah buat video main gitar dan twin aku jadi singer.
aku ada sertakan video kat bawah ni bagi yang tak tengok lagi.
jangan nk comment byk ea.
tak pro lagi haha !
btw, aku ade perform main gitar time twin aku kena buat tvshow kat auditorium Library Uniten.
well not bad la jgk. ade record tp vid tu dengan kawan aku. mls nk pegi transfer hehehe

video
hope u guys enjoy :)

MTV World Stage 2011 @ I-City Shah Alam !

Friday, July 29, 2011

yeahhhhhhhhhhhhhh !!!!!
aku kembali lagi ke MTV WORLD STAGE 2011 @ i-city shah alam 
well, artis tahun ni lagi mantap kot dari last year.
kitorg pegi 6 orang.
aku and Sara
Aziim and Anis
Merul and Fara
 tapi bila sampai sana, kitorg separate.sebab nak tunggu kawan Sara
but then its okay
atleast aku datang jugak tengok, hehe

she is my... :)

Wednesday, July 27, 2011



lama menghilangggggggggggggggg !

hey guys ! haha !
sorry !
lama menghilang
biasalah
banyak cerita dugaan timbul 
tp takpe.
actually aku ada tulis post tp aku simpan dalam draft
nnti aku publish kan semua cerita2 aku terkini.
stay tuned ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...