i got my newphone !

Monday, September 27, 2010



weee !!
i got my new phone
it is NOKIA C6
my dad bought for me at kb just now
before this i use sony ericsson k550
the keypad is damaged a bit
so i cant type my message very well
haha
oh goshh!
i cant wait to go back to home
need that phone right now ! 
btw, thnks PAPA !

aaaaaaaaaaaarggggggg !!

Sunday, September 26, 2010



ni yg aku teringin sgt nk tny.
KENAPA DENGAN KAU HARINI ?
suppose smlm kau yg buat hal dulu.
tp harini mcm aku plak buat hal?
kau reply text aku pagi td,
then text tu macam nak marah2 aku plak?
aku tak tuju kat kau la. aku tuju kat hidup aku sendiri.
jangan nak memandai boleh?
tp last2 kau yg jadi masalah.
kau sampai bilik, kau tak text.
kau keluar,kau tak text.
kalau aku tak call tadi, agak2 kau text tak aku kau kat mana tadi?
tu biar kau yg jwb sndri,aku taknak buat own prediction.
KAU BUAT AKU RISAU TAU TAK 
kau buat aku tekanan tau hari ni
aku menjerit sorg2 kebosanan.
aku tido je memanjang
ahh satu lagi aku nak highlight.
kau kata kau tak pernah bwk kwn laki pegi open house rumah uncle kan?
aku nak tny satu benda.
raya 2009
kau pernah ke ada ajak kwn laki kau pergi raya rumah uncle kau kat sini?
kau pernah ke ajak 'abg '  kau tu pegi raya sana? kan time tu takde kete lagi kan plus kau rapat dgn dia time tu
if ada, sory la. aku tak tahu sbb pasal past kau tak bagitaw full.
if takde, then buat ape nak kata segan bwk aku nk pegi sana?
if taknak bwk, takyah ckp segan.
duhh.smpi aku plak rasa kecewa tak dpt pegi lepas kau kata mcm tu .
if kalau kau nak bawak sgt, kau btau jela aku ni kawan laki kau.
takyah nak kata tu bf kau
kau pun boleh kata aku ni kawan akak kau kalau nk alasan lebih
kau pun boleh kata pegi raya rumah aunty aku ke td.
mcm2 la boleh buat alasan.
then pasal couple stahun tu eh?
kau takleh nk beza itu joke?
yg kau nak sgt tu mcm serious tu kenapa?
yg kau nak ikot budak dua ekor tu kenapa?
penah aku kata aku nak serious?
penah tak kau tny betol ke nk stahun, aku pegi angguk?
aku rasa macam kau plak yg lebih2

dah laa
lepas dah pun


chill kan diri anda ye muhammad al-amin

senang senang je

dah puas kan pukul kepala org?
nape tak pukul kuat lagi?
ohh then kau kata kenapa aku tak elak time kau pukul?
kalau aku nak pukul kepala kau, then tiba2 kau tak elak, kau rasa kau marah atau buat takde perasaan?
kalau kau marah, then buat ape kau pukul kepala aku?
kau sendiri kata tak baik main kepala.
dah kepala aku ni baik la buat main?
dah kalau kau tahu itu menimbulkan kemarahan, kenapa kau ambil tindakan untuk memukul jugak?
ini bukan sebab berlagak la weyh
tolong la. takde kaitan dengan berlagak la dengan kau pukul kepala orang
kalau aku rasa kau berlagak, aku berhak la pukul kepala kau?
aku tak kesah kau nk cubit ke cucuk ke part lain tp if kepala, aku kesah la weyh
then nk tunggu aku kata 'bukan nak minta maaf', bru la keluar perkataan sorry?
eh. sorry la. aku dah kesakitan lama2. aku yg kata cmtu, bru nk cakap sorry?
perghhh. siot la weyh !


huh.mood aku tak brape baik.

i will kept my promise ;)

Saturday, September 25, 2010

on 2/2/2010 11.11pm
Okay,.:-) janji taw yang.im the only one in ur heart.slain fmily syg.,

yes. aku tak kan break jnj aku.
yes. kau sorg je lam hati aku.
yes fmly first, u r second, friends third. this is true.
oh god. i miss the old person of u . .
dulu periang sgt.
hee. now im trying to recall back.
i miss the part when u said, i miss u every second syg.
god, im melting when i heard that .
ya i miss u every seconds too even we cant meet every seconds
u miss to picit2 my pipi dulu
then u always try to msg me first
now everything changed.
but, i will try to get the old one appear again
insyallah.
aha. gosh so many to recall here.
thts all i can tell :D

p/s : aku syg kau sepenuh hati aku sampai kini


poem for her *wink*

poem ni dah lama aku created for my
poem ni ak kena buat time kursus pengacara berjaya kat COE building.
ak deklamasi kan poem ni dpn smua peserta inculding her . hehe
nk baca?
tp aku punya taw.
if nak halo2 mntk greenlight . hihi

 terimalahh : 

Mendaki bukit bersama si dia,
Melakar memori bahagia bersama,
walaupun dunia kita berbeza,
akhir hayat kita bersama.

suprise on 19th sept 2010


back from airport. KB - KL. last flight.slalu delay tanpa notis. then tgu bus klia transit. lembab nk smpi plus tgu tren tu plak lagi lmbt. then smpi dekat pkul 1 lbih kat putrajaya sentral. kat sana syg n anis dah tgu kitorg. diorg ade tapau mcd utk kami. act kitorg suspicious gak. sbb tibe2 nk g msjid besi. katanya nk smyg isyak. then cancel pegi kat jmbtn naga (kitorg yg kasi gelaran tu.haha). mkn mcd kat sana. diduga. diorg beli secret recipe for us. blueberry pny and cheese cake kot (aziim pny) utk celebrate birthday kitrg yg lepas. haha . but suddenly. ni mmg takleh agak la. sbb kitorg dah chck lam kete mmg takde bnda alah ni. tibe2. aftr siap smua. seem pegi amik tepung kat celah bush tu, semburrr kat kitorg ! ahhaha. mmg siot jeh. bajet mmg tak kena dah mlm tu. keh2.
ni vid ak selit sikit 

video


Thursday 16/9/10 - might be my last chance on this earth

Friday, September 17, 2010

ALHAMDULILLAH !

hanya tuhan yang tahu ape yg kami rasa
i thought we all gonna die
just few seconds, just few meters
we all might meet with an accident
*phew*
THANK ALLAH

HE gave us another chance to live on this beautiful earth

 

SELAMAT HARI RAYA



SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN

sory late. saje mmg nk wish late. haha
raya tahun 2010 ni, tak mcm tahun2 lps

peristiwa bermakna :
fmly belah papa smua dtg umah time open house.
smua dah baik2 :D
smua dah maaf2 kot. haha

peristiwa tak bermakna sgt :
duit raya tak byk sbb dah tua.
tak happening mcm taun2 lps
tak main mercun (budak baik)


stay away

Saturday, September 11, 2010

kenapa balas msg dia weyh?
kalau tak bls, nnti dia kata kau sombong?
mampos dia la wey.
dia pernah buat serious shit kat kau
still kau kata if kau tak reply, MAYBE dia kata kau sombong?
kau dah maaf kan dia eh?
aku tak la  weyh.
aku tak kan maaf kan dia la weyh melain kan dia minta maaf dengan aku dulu la.
ya ini HAL aku
tapi aku nak kau jauh dengan dia weyh.
aku harap aku dapat text dia suruh jauh dgn kau
aku harap aku dapat text dia suruh buang number kau dalam list dia
aku harap aku dapat bgtau kau agar kau buang number dia dalam phone kau
aku harap sangat kau dapat buang semua memori kau dengan dia
tapi aku tak buat,
itu HAK kau


p/s : mlm ni memang takde mood langsung tawu tak? tapi takpe. asalkan kau jujur bgtau pasal tu.

070910

video

* sing along with them *
Sengir-chuka hap-nida 
Sengir-chuka hap-nida 
iigu eseo oji-easeo je il sarang-hapnida 
koppo dadeo gok-ke bey o dadeo bal-kke saja-boda yonga ma-hage
happy birthday to you
Sengir-chuka hap-nida Sengir-chuka hap-nida 
kko-tta unnae chin-guya gul gogit kke sa-ra-yo 

 Happy Birthday to you,
'MUHAMMAD AL-AMIN BIN MOHD AZHAR'

  • no cake for this year.perhaps :D
  • parents treated me at FOUR SEASONS
  • present? i didnt received it yet. haha
  • ur getting old dude. 19 YEARS already !
try to change :
  • be matured perhaps. (LOL)
  • try to be more understanding 
  • forget the old past
  •  thrift-ing? haha 
  • bla bla bla -.-'

thnks for all ppls wished me in facebook
bout 220+ wish for my birthday.
haha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...